skolis misia, xedva da Rirebulebebi

Sps ainStainis saerTaSoriso skolis misiaa
აღზარდოს გამორჩეული თაობა, სამშობლოს ნამდვილი პატრიოტი - ჯანსაღი, გონიერი, თანამედროვე, ერთგული, სწორი ღირებულებების მქონე, მრავალმხრივად განვითარებული მოქალაქე, რომელიც ხარისხიანი განათლების მიღებით შეძლებს დაიმკვიდროს საკუთარი თავი ნებისმიერ გარემოში.

xedva
სასკოლო საზოგადოება ზრუნავს ბავშვის გონებრივ, ფიზიკურ, ემოციურ და სულიერ განვითარებაზე - ახალი გამოცდილებებით, ურთიერთობებით, მეგობრებით, განვითარების ახალი პერსპექტივებითა და პასუხისმგებლობით საკუთარი მომავლის და სამშობლოს წინაშე იმისათვის, რომ თითოეულმა მათგანმა თავისი შესაძლებლობებით, განვითარების განსხვავებული პოტენციალითა და განსაკუთრებული ნიჭის გამოვლენით ღირსეული ადგილი დაიმკვიდროს საზოგადოებაში.

ZiriTadi Rirebulebebia:
1. პატრიოტიზმი, ერთგულება და მეგობრობა
2. პროფესიონალიზმი, პასუხისმგებლობა, თანადგომა და თანამშრომლობა
3. ხარისხიან განათლებაზე ზრუნვა
4. სამართლიანობა და თანასწორობა
5. განვითარება და ინოვაცია
6. ახალი ციფრული ტექნოლოგიებისკენ სწრაფვა

skola agrZelebs winsvlas da cdilobs iyos saukeTeso, misabaZi da samagaliTo sivrce mTel qveyanaSi.

Made on
Tilda